Følelsen av å være hjemme

Fra du kjører bilen inn i parkeringskjelleren til du kommer opp i rom så lyse at det virker som om solen allerede har flyttet inn. På kjøkkenet finner du topp moderne løsninger.
Det samme på badet – og i alt interiøret for øvrig. Du har skuffer som lukker seg uten en lyd. Lune lekre eikegulv, som skapt for å tusle rundt på bare føtter, og en stor balkong med utsikt.
Leiligheter

To, tre eller fire rom?

Den gode variasjonen i planløsninger og størrelser gjør Eiksparken aktuell for mange kjøpegrupper. Arelalene spenner fra ca. 50 kvm. til rundt 130 kvm. og man kan velge mellom 2, 3 eller 4 rom. Mange leiligheter har to bad og omkledningsrom (walk-in-closet) ved hovedsoverommet. Integrerte hvitevarer fra Miele sier også noe om prosjektets høye leveransestandard.

balkong

Balkong, terrasse eller begge deler?

Samtlige leiligheter får en fin uteplass rett utenfor stuevinduet, med plass til både spisebord og sittegruppe. Første etasje får flotte terrasser på markplan, samt noen balkonger. 2. og 3. etasje får fine balkonger med flislagt gulv og delvis frostet rekkverkglass. Toppetasjene frister med store, tilbaketrukne takterrasser.

parkering

Parkering, sportsboder og heis

Bil og sjåfør vil sette pris på en trygg og tørr garasjekjeller. Ingen flere kalde fingre og nedisede vinduer. Kun gleden ved å kjøre helt frem, parkere og ta heisen opp til etasjen der du bor. Det blir 66 stk p-plasser, samt sportsboder og sykkelparkering. Enkel heisadkomst til alle etasjer og til plan med handelssenter.

walk_in_closet

Omkledningsrom

Mange av hovedsoverommene er utstyrt med eksta garderobeplass eller omkledningsrom (walk-in closet). En praktisk løsning som gir god orden og oversikt. De større leilighetene har også et eget bad rett ved soverommet.

gulv

Vannbåren gulvvarme

Via en felles energisentral blir det hentet grunnvarme/ jordvarme som varmer opp vann til både tappevann og boligoppvarming. Alle boliger får vannbåren gulvvarme, med individuell regulering i hvert rom, samt egen vannmåler.

toalett

Lettstelt og praktisk

Det er lagt vekt på gjennomtenkte planløsninger og bruk av materialer med solid kvalitet, lang levetid og god funksjonalitet. Det tilsier en bolig som er lett å holde ryddig og ren, og hvor man slipper å bekymre seg for uforutsette vedlikeholdsutgifter.

parallax layer